Home > Jobs
Jobs
Toonzaalverkoper

OUTSIDE SALES REPRESENTATIVE B2B REGIO KEMPEN


Relatiepersoon die geniet van contact met installatie- en bouwbedrijven vanuit toegevoegde waarde

Profiel

Je geniet ervan om contact te leggen en een samenwerkingsrelatie uit te bouwen met de beslissingsnemers van installatiebedrijven en bouwbedrijven/projectontwikkelaars. Hierbij geniet je van het luisteren naar de behoeftes van de klant, het inspireren en het ontzorgen vanuit een toegevoegde waarde-verhaal.

Je bent een relatiepersoon en je beschikt over een technische interesse en affiniteit met de bouw- en installatiewereld. Je hebt bij voorkeur reeds een vertegenwoordigersfunctie uitgeoefend of je hebt reeds een commerciële basis opgebouwd vanuit een commerciële binnendienstfunctie. Je krijgt de tijd en de nodige begeleiding vanuit Alsan om je vertrouwd te maken met je werkomgeving en om je in te werken in je functie. Je hebt vooral veel goesting om Alsan uit te bouwen als partner-leverancier van de vakman!

Aanbod
Je hebt zin in een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Met de nodige zelfstandigheid en ruimte voor initiatief bouw je samen met je collega’s aan het succes van onze groeiende en dynamische Alsan-organisatie.

 

Toonzaalverkoper

Empathische ADMINISTRATIEVE BEDIENDE voor praktische ondersteuning in logistiek en IT


Functieomschrijving
  • Dagdagelijks aanspreekpunt voor praktische uitvoerende taken in logistiek en IT
    Met name opvolging stockbeheer (intrede nieuwe artikelen, uittrede uitlopende artikelen, opvolging stock) en dagdagelijks praktisch beheer IT
  • Verantwoordelijk voor uitgebreid administratief takenpakket.
    Waarbij nauwkeurigheid en vlotte werking met computer en specifiek excel noodzakelijk is zoals: correcte verwerking prijswijzigingen leveranciers en invoering hiervan intern, controle bankverrichtingen en facturatie

Profiel
Je bent iemand die graag relatief zelfstandig functioneert en bij het uitvoeren van taken nauwkeurig te werk gaat. Daarbij ben je in het algemeen vlot met IT, heb je ervaring met een volwaardig ERP-pakket en werk je graag en snel in excel. Ook heb je interesse in het logistieke proces. In het contact met klanten en in de samenwerking met collega's ben je empathisch en voel je je comfortabel.
 
Aanbod
Je wordt opgenomen in een hecht en collegiaal team van 10 personen in Vosselaar binnen een groeiende organisatie met 130 collega's en 6 vestigingen in Vlaanderen. Je kan binnen je job relatief zelfstandig functioneren en daardoor grotendeels zelf de correcte afronding van je takenpakket organiseren en bepalen. Ook kan je zelf initiatief nemen om de werking hiervan te professionaliseren, veréénvoudigen en optimaliseren waar mogelijk.

 

Adviseur

SOLLICITEER NU


Per brief
Via e-mail: tom.provost@zellien.be
Per telefoon: 014/470.740
Persoonlijk aanmelden
Contact: Dhr. Tom Provost

ALSAN-ZELLIEN
ANTWERPSESTEENWEG 45, 2350 VOSSELAAR

Stuur je cv en korte motivatie via tom.provost@zellien.be of bel via 014/470.740 met Tom Provost zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteren met CV